Interview Parool: ‘Wie kritisch kijkt, ziet dat het beter kan.’

Brave Browser / Ad-free and secure surfing

Ad-free and secure browsing with Brave
Parool, Economie, 16 oktober, Seth Lievense
Parool, Economie, 16 oktober. Op dit artikel rust auteursrecht van Het Parool en Henk Schutten. In het kader van algemeen belang hoop ik deze hier te mogen delen met u. Indien verzocht door auteursrechthebbende zal ik dit artikel per direct intrekken.

De straatprotesten tegen de graaicultuur breiden zich uit. Volgens Seth Lievense, één van de organisatoren van Occupy Amsterdam, is het slechts een kwestie van tijd voordat de piramidezwendel van de banken instort. Deel 2 in een serie.

Parool, Economie, 16 oktober, Seth Lievense
Parool, Economie, 16 oktober. Op dit artikel rust auteursrecht van Het Parool en Henk Schutten. In het kader van algemeen belang hoop ik deze hier te mogen delen met u. Indien verzocht door auteursrechthebbende zal ik dit artikel per direct intrekken.

2 Comments

  1. Na het verschijnen van het artikel ‘Wie kritisch kijkt, ziet dat het beter kan.’ in Het Parool van 16 oktober waarin staat dat De Zeitgeist Beweging voor een maatschappij zonder geld staat, kreeg ik onderstaande reactie. Zonder beredenering komt ‘het afschaffen van geld’ inderdaad naïef over. In een interview en krantenartikel kan je niet altijd alles even goed belichten. Geheel begrijpelijk en bij deze alsnog.

    Zie hier mijn reactie:
    http://limpidus.org/2011/11/23/geld-en-politiek-de-struikelblokken-van-de-kenniseconomie/

1 Trackback / Pingback

  1. Geld en politiek: de struikelblokken van de kenniseconomie « limpidusdotorg

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*