De ‘Hoe normaal ben je?’-test en de buitengewone resultaten!

Brave Browser / Ad-free and secure surfing

Ad-free and secure browsing with Brave

sdfasdfsdf

Ik ben maar absurd en een vriendin van me is knettergek. Nu ben ik alleen nieuwsgierig hoe gek ze wel niet is! Jij ook? Geniet van onderstaande uitslagen van vrienden, collega’s en vreemden. Oh nee, wacht, ik was zelf de vreemde vogel!

 

Heb je deze test nog niet gedaan?
Doe deze dan eerst, tot over drie minuutjes.

DOE DE TEST

 

En vergeet achteraf ook niet nog even te verdwalen op de mooie websites van de mensen en organisaties die het mogelijk hebben gemaakt.
Brainwash
HUMAN
The School of Life
NPO

 

 


Tijdloos

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik ben stabiel en altijd rustig, een zeldzame eigenschap in deze tijd. De grote filosoof Seneca kan trots op me zijn!

Jij neemt de dingen zoals ze komen en laat je niet meeslepen door de waan van de dag. Wat gebeurt, gebeurt. Je bent stabiel en blijft altijd rustig. In deze tijd is stabiliteit een zeldzame eigenschap.

Normale mensen streven altijd naar meer. Ze willen alles uit het leven halen en zijn nooit zo tevreden als jij. De Stoïcijnse filosoof Seneca zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: ‘De grootste rijkdom heeft hij, die arm is aan begeerten.’

 

 


Zonderling

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik ben een echte ondernemer en kom voor mezelf op. Dat is uniek in deze tijd, want de meeste mensen zijn maar onzeker en vol twijfels. De filosoof Ayn Rand zou trots op me zijn!

Je bent een echte ondernemer en komt goed voor jezelf op. Je zorgt ervoor dat je krijgt wat je verdient en bent trots op wat je hebt bereikt. Niemand moet zich met jouw zaken bemoeien. Passiviteit vind je vreselijk. In deze tijd is zelfverzekerdheid een zeldzame eigenschap. Normale mensen zitten vol met twijfels.

Ze ervaren constant onrust en zijn niet zo onaantastbaar als jij. De filosoof Ayn Rand zou bewondering voor je hebben. Zij wist als geen ander dat normaal proberen te zijn een zwakte is waar je ongelukkig van wordt. Ze schreef: ‘Geluk is die staat van bewustzijn welke voortkomt uit het bereiken van jouw waarden.’

 

 


Wonderlijk

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik ben uitermate nieuwsgierig en sociaal, weet goed maat te houden en vermijd extremen. De grote filosoof Aristoteles zou trots op me zijn!

Jij bent uitermate nieuwsgierig en sociaal. Je weet goed maat te houden en je vermijdt extremen. Perfectie is jouw hoogste doel. Je bent niet te beroerd om aan je eigen karakter te werken en probeert zo de wereld een beetje beter te maken.

In deze tijd is het zeldzaam om verleiding te kunnen weerstaan en altijd het goede na te streven. Er zijn maar weinig mensen die zichzelf hierin zo goed getraind hebben als jij. De filosoof Aristoteles zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: ‘Een goede daad verrichten is makkelijk; de gewoonte ontwikkelen om dat altijd te doen niet.’

 


Absurd

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik ga altijd mijn eigen weg en trek me niets aan van anderen. Dat is uniek in een tijd waarin iedereen zich anders voordoet. De grote filosoof Sartre zou trots op me zijn!

Jij gaat altijd je eigen weg en trekt je niks aan van wat anderen normaal vinden. Jij neemt het lot volledig in eigen hand. Je geeft anderen nooit de schuld van jouw problemen en verschuilt je niet achter smoesjes. Mensen die zich anders voordoen dan ze zijn, vind je slap en leugenachtig.

In deze tijd is verantwoordelijkheidsgevoel zeldzaam. Er zijn maar weinig mensen die zo eerlijk en daarom ook zo vrij zijn als jij. De filosoof Jean-Paul Sartre zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: ‘De mens is alleen datgene wat hij van zichzelf maakt.’

 

 


Knettergek

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik ben hartstochtelijk en zintuigelijk. Als dingen anders lopen dan verwacht, kan ik me goed aanpassen. De grote filosoof Hume zou trots op me zijn!

Jij bent niet bang voor emoties. Je bent hartstochtelijk en zintuiglijk. Knettergek, zullen mensen misschien zeggen. Maar hé, alles beter dan normaal, toch? Als dingen anders lopen dan verwacht, kun jij goed incasseren. Je houdt van nadenken, maar weet ook dat het denken vaak overschat wordt. Al vinden normale mensen het ook belangrijk om op hun gevoel af te gaan, ze zijn niet zo intuïtief als jij.

De filosoof David Hume zou bewondering voor je hebben. Net als jij wist hij: ‘De gevoelens van ons hart, de opwinding van onze passies, de heftigheid van onze genegenheden, verdrijven alle conclusies, en reduceert de diepzinnige filosoof tot slechts een gewoon mens.’

 

 


Dwaas

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Het zijn de kleine dingen die het doen. Ik heb geen onrealistische verwachtingen en ben gelukkig. De grote denker Epicurus zou trots op me zijn!

Het zijn de kleine dingen die het doen, weet jij. Je bent zorgeloos en tevreden met wat je hebt. Het leven heeft geen hoger doel en dat is prima zo. Je hebt geen onrealistische verwachtingen en bent het gelukkigst als je tijd met je vrienden doorbrengt. In deze tijd is gelukkig zijn zeldzaam.

Al proberen normale mensen ook te genieten van het leven, ze zijn niet zo onbevangen als jij. Ze zullen je misschien dwaas vinden, maar filosoof Epicurus zou bewondering voor je hebben. Hij zei: ‘Wanneer genoeg te weinig is, is niets genoeg.’

 

 


Eigenaardig

eigenaardig
Ik ben dapper, creatief en niet op mijn mondje gevallen. Maar weinig mensen zijn zoals ik en daarmee ben ik het ideaal van filosoof John Stuart Mill.

Ik kom altijd op voor de underdog, maar ik houd ook mijn eigen geluk in de gaten. Artistieke en culinaire hoogstandjes maken mij blij. Ik houd van een goed gesprek en ben niet op mijn mond gevallen, al kan ik ook goed luisteren. In deze tijd zijn maar weinig mensen zo dapper als ik.

Ik durf in te gaan tegen wat de meerderheid denkt en dat maakt me eigenaardig. De filosoof John Stuart Mill zou bewondering voor me hebben. Hij schreef: ‘De tirannie van de gewoonte is overal de vaste hinderpaal voor de vooruitgang van de mens.’

 

 


Vreemdsoortig

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik weeg mijn keuzes altijd zorgvuldig af. Ik ben punctueel en heb een zuiver geweten. De grote filosoof Kant kan trots op me zijn!

Jij weegt altijd zorgvuldig je keuzes af. Je bent punctueel en hebt een zuiver geweten. Je laat je geen oor aannaaien en denkt altijd zelf na. In deze tijd is het zeldzaam om principieel te zijn.

Een beetje vreemd, zelfs. Maar weinig mensen zijn zo standvastig als jij. De filosoof Immanuel Kant zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: ‘We zijn niet op de wereld om gelukkig te zijn, maar om onze plicht te doen.’

 

 


Curieus

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik doe nooit iets omdat iemand me dat opdraagt, maar denk altijd zelf na. In deze tijd is dat uniek. Filosoof Hannah Arendt kan trots op me zijn!

Jij doet nooit iets omdat iemand anders het je opdraagt, maar denkt altijd zelf na. Je houdt je alleen aan de regels als je weet dat het goede regels zijn. Je durft dingen uit te proberen en bent zeer creatief. Jouw constructieve ongehoorzaamheid maakt je erg bijzonder.

Er zijn maar weinig mensen zo vernieuwend als jij. De filosoof Hannah Arendt zou bewondering voor je hebben. Ze schreef: ‘In een tijd van snelle verandering doet de wet zich voor als een beperkende kracht, en daarom als een negatieve invloed in een wereld die positieve actie nodig heeft.’

 

 


Waanzinnig

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik ben meester en vormgever van mijzelf. Aan kuddegedrag heb ik een broertje dood. De grote denker Nietzsche zou trots op me zijn!

Jij bent meester en vormgever van jezelf. Je hebt een hekel aan kuddegedrag en durft risico’s te nemen. Je weet dat de meeste mensen zich als slaaf gedragen. Omdat jij dat niet doet ben je tot uitzonderlijke dingen in staat. Jouw kracht is zeldzaam.

Je bent harder, beter, sneller en sterker dan alle normale mensen. De filosoof Friedrich Nietzsche zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: ‘Geloof me, om de meeste vrucht en het grootste plezier van je leven te hebben, moet je gevaarlijk leven.’

 

 


Excentriek

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik zorg goed voor mezelf. Ik laat me niet bepalen door wat de maatschappij voorschrijft. De grote denker Foucault zou trots op me zijn!

Jij zorgt goed voor jezelf. Je laat je niet beperken door wat de maatschappij voorschrijft. Je weet dat je identiteit niet vastligt en dat je daarom zelf aan de slag moet. Kortom: je geeft je leven vorm als een kunstwerk. Je doet hard je best om vooral niet normaal te zijn.

Want jij weet dat wat normaal gevonden wordt, lang niet altijd het beste voor jou is. De filosoof Michel Foucault zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: ‘Ik vind het niet nodig om precies te weten wat ik ben. Het belangrijkste in leven en werk is om iemand anders te worden, iemand die je aan het begin nog niet was.’

 

 


Apart

Copyright https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/
Ik ben kritisch en zet overal vraagtekens bij. Er zijn maar weinig mensen die zo helder denken als ik. Descartes kan trots op me zijn!

Jij neemt niet zomaar iets voor waar aan, maar plaatst overal vraagtekens bij. Je vertrouwt alleen op je eigen denkvermogen. Je bent een luis in de pels en voelt je daar goed bij. Sommige mensen zullen jouw kritische houding misschien onplezierig vinden, maar alles beter dan normaal te zijn, toch?

Er zijn maar weinig mensen die zo helder kunnen denken als jij. De filosoof René Descartes zou bewondering voor je hebben. Hij schreef: ‘Twijfel is het begin van wijsheid.’

 

 

De mogelijke rechten, de creativiteit van foto’s en tekst liggen bij bovengenoemde makers van deze test, scroll terug en verdwaal verder!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*