NCRV, Sign of the times – Seth Lievense: een positieve toekomstvisie

Brave Browser / Ad-free and secure surfing

Ad-free and secure browsing with Brave
NCRV, Sign of the times - Seth Lievense

Opname door de NCRV voor ‘Sign of the times’

“Seth weet het zeker. We kunnen niet door blijven gaan zoals we dat nu doen. We werken acht uur per dag om onze vaste lasten te kunnen dragen en daardoor hebben we amper tijd om gewoon mens te zijn. Ons economische systeem is verouderd. We zijn door de technologische ontwikkelingen inmiddels zo ver dat we bijna volledig zelfvoorzienend kunnen zijn. Maar dit vergt een totaal andere manier van denken. Seth ziet het echter positief in: in de nabije toekomst gaat de mens zich losmaken en wordt hij zelfstandiger. Want wij zijn de samenleving en het is aan ons deze te veranderen.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*