Artikel Het Parool: ‘De door banken gecreëerde lucht is omgezet in geld’

Brave Browser / Ad-free and secure surfing

Ad-free and secure browsing with Brave

Raoul Schepers leverde zijn accountantsvergunning in uit protest tegen de huidige financiële regelgeving. ‘De mensen die dit bedacht hebben zijn of heel dom of heel sluw. In het laatste geval horen ze achter de tralies.’
(klik om te vergroten)

Raoul Schepers, Het Parool, 28 Nov 2011
Parool, Economie, 28 november 2011. Op dit artikel rust auteursrecht van Het Parool en Henk Schutten. In het kader van algemeen belang hoop ik deze hier te mogen delen met u. Indien verzocht door auteursrechthebbende zal ik dit artikel per direct intrekken.

2 Comments

 1. Goedenavond Seth,

  Heel goed, hoe meer van dit soort experts naar voren komt met bewijzen van de piramidestructuur, hoe meer mensen open zullen staan voor een nieuw geldstelsel. Ik hoop maar dat het een kwestie van tijd is. Ik doe met een maandelijkse nieuwsbrief mijn best om familie, vrienden, kennissen en geínteresseerde klanten op de hoogte te brengen van wat er werkelijk speelt: we worden collectief gemanipuleerd door een kleine machtige elite. Het probleem is dat het verhaal van Raoul Schepers al te moeilijk en te saai is voor de grote massa…… En eenvoudiger kan je dit niet vertellen. Prima actie!

 2. Goed artikel, waarom heb je het niet door de OCR gehaald.
  Er zijn gelukkig steeds meer mensen die niet meer geloven dat deze keizer kleren draagt.
  Het grootste complot is dat het financiele wereldwijde bedrog wordt gemaskeerd door de media.
  Politici krijgen het maffia-aanbod. Kijk maar naar het boek economic hitman en je ziet dat ze de keus hebben, rijkdom voor jouw en je familie of de kogel. http://nl.wikipedia.org/wiki/Bekentenissen_van_een_economische_huurmoordenaar

1 Trackback / Pingback

 1. Accountant gooit handdoek in de ring wegens bedrieglijk financieel systeem « Robert Postnl

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*